Over ons

Welkom bij Stienstra Media
Stienstra Media is een allround communicatiebedrijf en houdt zich bezig met persoonlijke geschenken en het schrijven van SEO teksten voor zowel zakelijke als particulieren klanten. SEO teksten zorgen ervoor dat uw website beter wordt gevonden in Google. Het kantoor van Stienstra Media is gevestigd in winkelcentrum de Baronie in Alphen aan den Rijn en is op afspraak te bezoeken.
Wat zijn persoonlijke geschenken?
Persoonlijke geschenken zijn in dit geval hoge kwaliteit (merk)producten met daarop uw eigen logo, naam of persoonlijke boodschap, bedrukt of gegraveerd. Momenteel zijn er in het assortiment van Stienstra Media meer dan 170 merken te vinden en duizenden producten. Op www.mijnproducten.eu zullen een aantal van deze producten worden uitgelicht. U kunt hier rechtstreeks uw bestelling plaatsen. De meeste van deze producten zullen na uw bestelling speciaal voor u worden besteld bij de agenten of leveranciers van de desbetreffende merken. Stienstra Media heeft met alle agenten van deze merken rechtstreeks contact. Hierdoor hebt u de keuze uit een uniek aanbod. Regelmatig worden er nieuwe merken en collecties toegevoegd. Stienstra Media bestaat uit twee onderdelen; 1 De webwinkel/online showroom: Webwinkel met artikelen voor alle leeftijden en veelal persoonlijk te laten maken door toevoeging van bijvoorbeeld een naam of logo (luxe relatiegeschenken). 2 SEO: Het schrijven van teksten die door Google goed worden gevonden. Via de webwinkel zijn deze teksten ook te bestellen. Bij personalisatie wordt de identiteit van het merk niet vervangen. Via dit principe werk ik samen met grote merken als,Oregon, Victorinox, Vacu Vin, een aantal licenties van Disney en nog veel meer. (momenteel heb ik afspraken met meer dan 170 merken) Door de kwaliteit en identiteit van deze bestaande merken krijgt de klant een persoonlijk geschenk van de allerhoogste kwaliteit. De bedrukking, gravering etc. wordt voornamelijk uitbesteed aan geselecteerde grafische bedrijven. Door mijn grafische achtergrond en mijn passie voor retail heb ik mijzelf gespecialiseerd in de communicatie tussen merkeigenaar/vertegenwoordiger, klant en grafische bedrijven. Ik vertaal de wensen van de klant in een goed grafisch bestand dat ik naar de grafische bedrijven zend. Hierbij houd ik rekening met de wensen en belangen van de merkeigenaren/vertegenwoordigers.
Categorieën in de webwinkel:
SEO op bestelling ,Baby en Peuter ,Bad en verzorgingsproducten
Camping en vakantie ,Elektronica ,Gadgets ,Geschenkpakketten
Horloges en armbanden ,Interieur ,Knuffels en poppen
Keukenproducten ,Kleding (ook horeca en werkkleding)
Luxe geschenken ,Schoolartikelen ,Speelgoed ,Sportartikelen
Tassen en hoesjes ,Tuinartikelen ,Wijnen

Doelgroepen van de webwinkel:
Particulieren
Bedrijven
Grafische industrie

De webwinkel geeft slechts een klein deel weer van wat er mogelijk is. Om die reden noem ik het daarom ook wel eens een online showroom. Heb je een specifiek verzoek, neem dan gerust contact met ons op.